Közel 40 féle torta akár másnapra is családi cukrászdánkból!

Kiváló és természetes alapanyagok, hagyományos és különleges receptek, gondos kezekkel!

Kapcsolat

Páratlan Cukrászda

Szigetszentmiklós
Határ és Tököli út találkozásánál

Nyitvatartás:

Hétfő: zárva

Kedd: 10:00 - 20:00

Szerda: 10:00 - 20:00

Csütörtök: 10:00 - 20:00

Péntek: 10:00 - 20:00

Szombat: 10:00 - 20:00

Vasárnap: 10:00 - 20:00

Telefon: 06-30/583-6929

E-mail: info@tortasziget.hu

Akciók, hírek

Megosztás

Süteményeink

A tortákon kívül isteni süteményeket, francia desszerteket is készítünk

Kínálatunkban természetesen nemcsak torták szerepelnek. Nálunk mindig talál ízletes édes és sós aprósüteményeket, friss pogácsákat, házias jellegű vagy különleges süteményeket.

Folyamatosan bővítjük 'mentes' kínálatunkat is, 3:1-ben (liszt, tej és cukormentes), vegán (liszt, tej és tojás mentes) oldalon is.
Az allergénekről,összetevőkről minden esetben örömmel adunk teljeskörű tájékoztatást.
Glutént tartalmazó összetevők felhasználása nélkül is készítünk különféle desszerteket.
Amit tudni kell rólunk, hogy nincs külön helyiségünk és külön műszakunk a készítésére, szálló por, keresztszennyeződés létezhet, ezért nem is használjuk a gluténmentes jelzőt.

Folyamatosan figyeljük az igényeket, trendeket, szokásokat és ez alapján átalakítjuk át illetve újítjuk meg választékunkat. Kínálunk energiaszegény süteményeket, melyeket cukorbetegek és diétázók is fogyaszthatnak. Fontosnak tartjuk az egészséges életmódot, ezért készítünk rostokban gazdag zabpelyhes kekszeket is. Bonbonjainkat kézzel készítjük és igény szerint akár névre szólóvá is alakítjuk. Ne feledje, esküvőkre, családi rendezvényekre sütijeinkből kérhet mini változatot is.

Büszkék vagyunk rá, hogy nálunk minden sütemény illetve torta kiváló alapanyagokból, helyben és frissen készül.  Nem használunk hozzáadott tartósító-, térfogatnövelő-, vagy emulgálószert. Legyen ez zserbó, mézes krémes, hólabda, képviselőfánk, olasz málnás túrós, tiramisu, gellért rolád, mesekocka, krémes, Rákóczi túrós, gyümölcskosár, ischler, linzer, kókuszgolyó, zabpelyhes keksz, mignonok, mini kuglóf vagy bonbon…

Térjen be hozzánk és kóstolja meg finomságainkat!