Közel 40 féle torta akár másnapra is családi cukrászdánkból!

Kiváló és természetes alapanyagok, hagyományos és különleges receptek, gondos kezekkel!

Kapcsolat

Páratlan Cukrászda

Szigetszentmiklós
Határ és Tököli út találkozásánál

Nyitvatartás:

Hétfő: zárva

Kedd: 10:00 - 20:00

Szerda: 10:00 - 20:00

Csütörtök: 10:00 - 20:00

Péntek: 10:00 - 20:00

Szombat: 10:00 - 20:00

Vasárnap: 10:00 - 20:00

Telefon: 06-30/583-6929

E-mail: info@tortasziget.hu

Akciók, hírek

Megosztás

A Páratlan Cukrászda

Ahol ez a sok finomság készül...

Szeretettel várjuk Önt családi cukrászdánkban Szigetszentmiklóson. A Csepel-sziget csücskében, ebben a Kis-Duna-menti városban cukrászdánk neve 20 éve egyet jelent a kimagasló minőséggel és meleg vendégszeretettel. Ezen a linken egy képes összeállítást találhat cukrászdánkról: hires-cukraszdak-paratlan-cukraszda.pdf

Büszkék vagyunk rá, hogy nálunk minden torta illetve sütemény kiváló alapanyagokból, helyben és frissen készül. Nem használunk hozzáadott tartósító-, térfogatnövelő-, vagy emulgálószert.

Kínálatunkban szerepel sokféle ízvilág és forma. Közel 40 féle tortából válogathat nálunk, nem számolva az egyedi igények alapján készített finomságainkat. Vállalunk egyszerű vagy különleges, fényképes illetve formatortát: esküvőre, születésnapra, de csak úgy meglepetésként is. Ha elfelejtett előre rendelni és azonnal van szüksége valamilyen finom meglepetésre, akkor választhat kész tortáink közül is.

Ha esküvőjére készül, kóstolóval egybekötött tanácsadással várjuk és megvalósítjuk álmát: elkészítjük az Önnek legszebb esküvői tortát. A személyes konzultáció során segítünk összeállítani a nagy nap desszertkínálatát és kiszámolni a szükséges mennyiségeket. Ha szükség van rá, akkor elkészítjük a köszönőajándékokat, akár kézzel készített bonbonokat is.

Fodor Krisztina cukrászmester és csapata minden reggel korán kezdi a napot, hogy kizárólag friss sütemények kerüljenek az Ön asztalára. Nálunk mindig talál ízletes édes és sós aprósüteményeket, friss pogácsákat, házias jellegű süteményeket, parfétortákat, de készítünk energiaszegény,glutényszegény, 3:1-ben és vegán süteményeket is. Nyáron kóstolja meg fagylaltunkat vagy fagyikelyheink egyikét!

Egész évben várjuk Önt! Minden nap nyitva vagyunk 10-től este 8-ig, hétfő kivételével.

Választhat külső vagy belső teraszunk közül: nyáron a klimatizált belső helységünk ugyanúgy kedvelt, mint a virágokkal övezett hangulatos teraszunk. Próbálja ki, milyen kellemes télen is betérni hozzánk és egy forró tea, kávé vagy egy páratlan finomság felett beszélgetve eltölteni az időt. 

Egyedi igényeivel is bátran forduljon hozzánk, szívesen segítünk tanáccsal, ötletekkel is.

Próbáljon ki bennünket, térjen be hozzánk! 

Fodor Ilona és Fodor Krisztina

tulajdonosok

 

Kapcsolat

E-mail címem *:
Telefonszámom *:
Üzenetem *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!