Közel 40 féle torta akár másnapra is családi cukrászdánkból!

Kiváló és természetes alapanyagok, hagyományos és különleges receptek, gondos kezekkel!

Kapcsolat

Páratlan Cukrászda

Szigetszentmiklós
Határ és Tököli út találkozásánál

Nyitvatartás:

Hétfő: zárva

Kedd: 10:00 - 20:00

Szerda: 10:00 - 20:00

Csütörtök: 10:00 - 20:00

Péntek: 10:00 - 20:00

Szombat: 10:00 - 20:00

Vasárnap: 10:00 - 20:00

Telefon: 06-30/583-6929

E-mail: info@tortasziget.hu

Akciók, hírek

Megosztás

Megkaptuk a Megyei (Regionális) Év Vállalkozója Díjat

2019.12.02.

Megkaptuk a Megyei (Regionális) Év Vállalkozója Díjat

Köszönjük az elismerést, nagyon büszkék vagyunk!

A PRIMA Primissima Díj előszobájának és kiegészítő rendezvényeinek is nevezhető megyei PRIMA Díj ünnepség sorozat, melyet a Budapesti-Pest megyei regionális Szervezet  a szokásokhoz híven november utolsó hét végéjén rendezett meg.

13. alkalommal jöttek össze a Főváros és Pest megye kiválóságai a művészet, oktatás, tudomány területéről és a sok-sok vállalkozó, akik a kulturális és gasztronómiai élmények mellett akár a jövő üzleti lehetőségeiről is tárgyalhattak abban a környezetben, ahol valamikor Erzsébet királyné is szívesen töltötte napjait, a gödöllői Grassalkovich kastélyban.

Több díjat adtak át: Regionális prima díjat, Regionális év vállalkozói díjat (ezt kaptuk meg mi), Év vállalkozói díjat, Regionális prima különdíjat.

A Megyei (Regionális) Év Vállalkozója Díjat kizárólag olyan gazdasági szakember – vállalkozó, cégtulajdonos, vállalkozásvezető, üzletember – kaphatja meg, akinek a gazdasági és közéleti szerepvállalása, társadalmi felelősségvállalása, valamint vállalkozói és üzletemberi tevékenységének sikere és hasznossága példaképül állítható a gazdaság többi szereplője és a társadalom minden tagja számára.

Nagyon büszkék vagyunk és hatalmas elismerése ez munkánknak. Egyúttal köszönjük minden kollégánk munkáját, akik az évek alatt velünk tartottak illetve csapatunk tagja jelenleg is. Végül, de nem utolsó sorban köszönjük minden vendégünknek, hogy vásárlásaival minden nap megerősítenek bennünket abban, hogy jó úton haladunk. 

Fodor Ilona és Fodor Krisztina tulajdonosok

vissza